Rıza Çalımbay Karşılaşma sonrası konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu

Trabzonspor ligin 25.haftasında konuk olduğu Akhisarspor karşısında 3-1’lik üstünlük ile sahadan galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşma sonrası konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, deplasmanda Akhisar karşısında aldığı 3-1’lik galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

Çalımbay ‘’Bugün herşey istediğimiz gibi oldu. İki yarıda iyi pozisyonlar yakaladık. Rakibe pozisyon vermemeye çalıştık. Ön plan çıkan arkadaşlarımız oldu. Bugün benim en çok istediğim kanat organizasyonlarıydı. İki defa ikisi sol ve sağda kanatta oynattık. Ondan önce Abdülkadir oynuyor ve içeriye giriyor. Bu biraz ters geliyordu.

Bunu düzeltmemiz gerekiyordu. Gerçekten etkili oynadılar. Maçın başından sonuna kadar çok ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Oynadığımız oyun daha önemli. Üzerine koya koya gitmemiz gerekiyor. İnşallah bunu becereceğimize inanıyorum’’ Trabzonspor’ın son durumu ile ilgili ise Çalımbay, ‘’Benim durumum hiç önemli değil. Kalırım giderim. Ben zaten daha öncede dedim 2 yıllık teklif ettiler kabul etmedim. Duruma göre anlaşırız dedim. Önemli olan sezonu çok iyi yerde bitirmek .  Biz görev alırken 3.2 sırada olmadık krizi olan bir ortamda aldık.Tekrar sıkıtımız var camiada kongre kararı aldık. Başkan gerçekten dün geldik takımla konuştu bugün ne olursa olsun kazanmamız gerekiyor’’ dedi. Ama şimdi 9 tane kritik maç var. İlk maçımız malatya bu maçı da geçmemiz gerekiyor ki bu maçın anlamlı olsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105