Trabzonspor 50. yıl etkinliklerine start verdi

Trabzonspor Başkan yardımcı Ahmet Çubukçu yaptığı konuşmada:

"Bugün gurur ve zafer doku bir tarihin 50. Yılındayız. Bugün yarım asırlık bir çınarın gölgesi altındayız. Trabzonsporumuzun bundan tam 50 yıl önce kuruldu.

2 Ağustos 1967 günü, kentimizin Valisi, Belediye Başkanı ve amatör spor kulüplerimizin yöneticileri Vilayet binasında bir araya gelmişti. Kentimizin amatör spor kulüpleri bu tarihi gündü Trabzon kentini profesyonel liglerde temsil edebilmek için birleşmeye EVET dediler.

Trabzonspor, uzun uğraşlar sonucu kuruldu. Kulübümüz, bu kentin futbol sevdalısı gençlerinin: yani bizim babalarımızın, amcalarımızın, dedelerimizin elinde büyüdü.

Trabzonspor, şampiyonluk meşalesini Anadolu'daki ilk getirendir.

Şimdi geçmisinden güç alan bu kulüp, bu camia, taraftarlarının da desteğiyle geleceğe yürüyor.

Karadeniz Fırtınası yarım asırlık nazisiyle bugün 50. yaşını kutluyor. Sizlerle birlikte yaşayacağımız, ve Trabzonsporumuzu zirveye beraber taşıyacağımiz nice 50. yıllarımız olsun. Yönetim kurulu adına sizlere teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105