Trabzonspor maça bu pankartla çıkacak!

Maçka İlçesi kırsalında dün güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıktı. Çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde şehit oldu. 15 yaşındaki Eren Bülbül isimli gencin ise PKK'lı teröristleri girdikleri bir evden erzak çalarken görüp güvenlik güçlerine haber verdiği ortaya çıktı. Eren Bülbül, PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle giderken terörist kurşunlarına hedef oldu. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül yaşamını yitirdi.

Bordo mavililer yarın Konyaspor ile oynayacağı ligin ilk maçında 'ErenİyikiVarsın' pankartıyla çıkacağı açıklandı.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu konuyla ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Değerli taraftarlarımız. Takımımız yarın sahaya şehidimiz Eren Bülbül için hazırlanan #ErenİyikiVarsın pankartıyla çıkacak'' ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105