Trabzonspor’u izlerken Bayern Münih’i görüyorum

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen eski futbolcu Jean Marie Pfaff, bordo mavili kulüple ilgili övgü dolu ifadeler kullandı: "Trabzonspor'u izlerken benim zamanımdaki Bayern Münih'i görüyorum. Gerçekten çok kaliteli isimleri var."

Trabzonspor'un eski file bekçisi Jean Marie Pfaff, bordo-mavili takımda geçen günlerini unutamadığını söyledi.Pfaff, "Trabzonspor gerçekten dünya kulübü. Dünyanın her yerinde taraftarı var. Şu anda Trabzon'da görüştüğüm konuştuğum kişiler var. Takımı da takip ediyorum. Bayern Münih de geçmişte aynı böyle kendi genç futbolcuları ile efsane takım oldu. Trabzonspor'u izlerken benim zamanımdaki Bayern Münih'i görüyorum. Gerçekten çok kaliteli isimleri var. Örneğin Sosa, Abdülkadir Ömür ve Sörloth çok iyiler. Bu takım ligi şampiyon olarak bitirir" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.