Transfer için yüksek gerilim!

‘SABIR’ MESAJI İLE BAŞLADI
Taraftar ve Usta arasında transfer gerilimi. Trabzonspor’un transferde ağır davranması üzerine bordo-mavili taraftarlar sosyal medya üzerinden harekete geçti. ‘SabırKAPandıUSTA’ hastagini Türkiye gündeminde ilk sıraya taşıyan ve Başkan Usta’ya seslenen taraftara,  Başkan Muharrem Usta da “forma ve kombineler :(” şeklinde karşılık verince, gerilimin fitili ateşlendi. Taraftarlar, Usta ve yönetime ‘kombine için transfer şart’ şeklinde tepki koyması üzerine ‘sosyal medya’ üzerinden karşılıklı restleşme başladı.

TAKIMA SAHİP ÇIKIN
Başkan Usta, ‘Kombine ve formalar’ şeklinde paylaşımı ile birlikte taraftarların öncelikle transfer için kulübe sahip çıkılması gerektiğini hatırlattı. Ardından Trabzonspor’un resmi sosyal medya hesabından ‘Takım transfer yapsın kombine alayım’ şeklinde mesajlara dönük olarak, “Kombine al, takım transfer yapsın’ cevabı verilerek, taraftara sorumluluğu hatırlatıldı. Usta, dün de son olarak “Hani Kucka alınınca forma ve kombineler artacaktı” şeklinde sitem dolu mesaj yayınladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.