ÜNAL KARAMAN'A TAKILDIK

Trabzonspor - Erzurumspor maç sonucu: 0-0

Süper Lig'de evinde oynadığı son beş maçın dördünü kazanan Trabzonspor, 9. haftanın kapanış maçında Erzurumspor'u konuk etti. Üç büyüklerin puan kaybettiği haftada galip gelerek 2 sıra birden yükselmenin hesaplarını yapan Trabzonspor, fırsatı değerlendiremedi ve Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında Trabzonspor, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk etti. İnişli-çıkışlı performansının ardından ligde art arda aldığı Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle çıkışa geçen Trabzonspor, milli ara sonrasındaki ilk sınavında Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Erzurumspor'un 7. dakikada Özer Hurmacı'nın attığı gol, Trabzonspor'un da 66. dakikada Rodellaga ile kazandığı penaltı VAR kararı sonucu iptal edildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada galip gelmesi halinde 4. sıraya yükselecek olan Trabzonspor, aldığı 1 puanla 14 puana ulaşarak 7. sıradaki yerini korudu. Erzurumspor ise 6 puan ile 17. sırada kaldı.

Maçtan dakikalar

7. dakikada Emrah Başsan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Özer Hurmacı, kaleci Onur'un üstünden meşin yuvarlağı ağalarla buluşturdu. Ancak VAR'a giden Bülent Yıldırım ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 

14. dakikada Abdilkadir Ömür'ün ceza sahası dışında sert şutu kaleci Sehic'den döndü. Dönen topa Pereira'nın vuruşunda savunmaya çarpan meşin yuvarlak taca çıktı. 

19. dakikada Amiri'nin sol taraftan ortasında penaltı noktasına yakın yerden Rodellega'nın kafa vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı 

39. dakikada Sunu'un uzak mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Onur'da kaldı. 

66. dakikada Hugo Rodallega ceza sahası içinde yerde kaldı, hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. Erzurumsporlu futbolcular yoğun itirazda bulunurken Hakem Bülent Yıldırım, VAR işareti yaptı ve pozisyonu izlemeye gitti. Ardından, penaltıyı iptal etti. 

Trabzonspor'un, BB Erzurumspor karşısında ilk isabetli şutu 87. dakikada Ekuban'dan geldi.

Sakatlıklar ve VAR incelemesi nedeniyle çok uzun süre duraklayan Trabzonspor-Erzurumspor maçında 5 dakika uzatma verildi. Eşitlik bozulmadı ve Trabzonspor-Erzurumspor mücadelesi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Maçtan notlar

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son iki maçından galip ayrılan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, Büyükşehir Erzurumspor maçında son oynanan ve 3-1 kazanılan Akhisarspor maçının 11’ini bozmadı. Ayrıca Karaman, bu maça da yine Burak - Rodallega’dan oluşan çift forvetli sistem ile başladı.

ERZURUMSPOR'DA İKİ ESKİ TRABZONSPORLU

Bu arada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kadrosunda iki eski Trabzonsporlu oyuncu yer aldı. Son olarak 2015-16 sezonunda Trabzonspor forması giyen Özer Hurmacı ile 2008-09 ve 2010-11 sezonları arasında bordo mavili formayı giyen Egemen Korkmaz, Medical Park Stadyumu'nda bu kez Trabzonspor'a rakip oldular.

AĞAOĞLU’NDAN ONUR VE PEREIRA’YA PLAKET

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, BB Erzurumspor karşılaşması öncesi Kaptan Onur Kıvrak'a Trabzonspor formasıyla Süper Lig'deki 200. resmi maçı, Joao Pereira'ya ise Trabzonspor formasıyla 61. resmi maçı dolayısıyla plaket takdim etti.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Trabzonsporlu taraftarlar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Hafta içerisinde kulüpten yapılan maça davet çağrılarına kayıtsız kalmayan bordo mavili taraftarlar, stadın önemli bölümünü doldurarak üst sıraları hedefleyen takımlarına destek oldular. Konuk ekibin taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurarak takımlarına destek verdi.

U21'DE TRABZONSPOR GALİP

Trabzonspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi bugün U21 takımları da karşı karşıya geldiler. U21 Ligi'nin 9'uncu haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 5-1 mağlup etti. Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan maçta Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Abdülkadir Parmak (2), Sertan İrkilmez (2) ve Semih Karadeniz kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105