Veron'dan Sosa'ya Fenerbahçe tepkisi!

Arjantin futbolunun efsana isimlerinden olan ve şu an Estudiantes'in başkanlığını yapan Juan Sebastian Veron, Fenerbahçe'ye transfer olan Jose Ernesto Sosa'yı eleştirdi. İşte Veron'un sözleri... Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren Jose Sosa'nın transfer kararı merakla beklenirken, oyuncunun ülkesi Arjantin'e dönme ihtimali konuşuluyordu.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosuna kattığını duyurdu.

Sosa'nın kararı, ülkesinin takımlarından Estudiantes'in başkanı Juan Sebastian Veron'u kızdırdı.Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Veron, "Yaptığımız görüşmenin ardından kulüple iletişime geçmesini isterdim. Kararını sosyal medyadan öğrendik" dedi.

Tecrübeli yıldıza sitem eden Veron, sözlerini şöyle sürdürdü:

Hiçbir oyuncu geri dönmek zorunda değil. Değerlerden bahsetmek kolay ama bunun eylemlerle de gösterilmesi gerekiyor. Kendisiyle ilgili bir örnek de veren Arjantinli efsane isim, "Estudiantes'e döndüğümde önümde hedefler vardı. Evet, kulüp maddi olarak hayatımı değiştirmeyecekti ama ben sevgi için ve başarı için gelmiştim" diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.