Yeniden Junuzovic

Weser Kurier gazetesi, bordo-mavili takımın W. Bremen’e 5 milyon euro, 29 yaşındaki yıldıza ise 2.3 milyon euro önerdiğini yazdı. Görüşmeler devam ediyor.

Transferde durmayan Trabzonspor, Zlatko Junuzovic defterini yeniden açtı. Daha önce bordo-mavili takımın teklifini geri çeviren Avusturyalı orta saha için yeni teklif yapıldığı ortaya çıktı. Avusturya'nın Weser Kurier gazetesinin haberine göre bordo-mavili takım, Bremen'e yaptığı bonservis önerisini 5 milyon euro'ya yükseltti. 29 yaşındaki oyuncuya ise yıllık 2.3 milyon euro teklif edildi. Bremen ve Junuzovic'in olumlu yanıt vermesi halinde transferin sonuçlanacağı ifade ediliyor.

AŞİL TENDONUNDA PROBLEM!
Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan Zlatko Junuzovic, 2012 yılından bu yana Werder Bremen'de görev yapıyor. Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncu, Bundesliga'da geçtiğimiz sezon 30 maçta 4 gol, 10 asist ile parlak bir performans sergilemişti. Bu arada Junuzovic hazırlık döneminde aşil tendonundan sakatlık geçirdi. 27 Temmuz'da sakatlanan yıldızın bireysel çalışmalar yaptığı ifade edildi.

ARTILARI
-Orta açma
-Kilit pas verme
-Uzaktan şutlar
-Duran top kullanma
-Top kapma
-Defansif katkı

EKSİSİ
Hava topları

OYUN STİLİ
-İyi orta yapar
-Topu havalandırır
-Sık faul alır
-Mücadeleden yılmaz

Anahtar Kelimeler:
YenidenJunuzovic
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.