Yine Rodellega yine Göztepe

Bu sezon ligde sadece ilk yarıdaki Göztepe maçında ilk 11'de görev yapan Rodallega, yine bir Göztepe sınavıyla ilk 11'de sahalara dönmeye hazırlanıyor. Kadroda olduğu son 14 maçın 12'sinde sonradan oyuna dahil olan 32 yaşındaki futbolcu, Burak'tan sonra 4 golle takımın en skorer ikinci ismi konumunda. İlk 11'de oynadığı Göztepe maçında da fileleri sarsmayı başaran Rodallega'nın, Burak'ın yokluğunda şansını iyi değerlendirmek istediği ve antrenmanlarda oldukça iyi bir performans ortaya koyduğu gözlendi.

ONUR İPLERİ ELİNE ALDI

Kaptan Onur da son haftalarda kaybedilen puanlar sonrası takım arkadaşlarının moralinin bozulması üzerine sorumluluk alarak, onlarla bir görüşme yaptı. Çok iyi bir takım olduklarını arkadaşlarına söyleyen tecrübeli file bekçisi, "Sadece şanssız maçlar yaşadık. Ama bu durumu düzeltmek için ekstra çaba sarf etmemiz şart" dedi. Onur'un, bazı takım arkadaşları ile önümüzdeki günlerde kendilerine gösterdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür ziyaretlerinde bulunacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BurakOnurGöztepeRodallega
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105