12. ve 13. oyuncuları da gördük!

Başkan Ağaoğlu, “Şampiyonluktan söz etmemiz için 3-4 seneye ihtiyacımız var” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe derbisi ve bordo-mavili takımın geleceği hakkında konuşurken, “Şampiyonluktan söz etmek istiyorsak 3-4 seneye ihtiyacımız var” dedi. Yayıncı kuruluşun düzenlediği Futbolun Süperleri Ödül Töreni’ne katılan Ağaoğlu, son dakikalarda yedikleri gollerle 10 puan kaybettiklerinin altını çizerken, “Trabzonspor, 90+’da santrası yapılmayan golleri yememesi lazım. 5 maçımızda 90+ saniyelerde ‘Rakip gol atar maç biter’ şeklinde 10 puan bıraktık” dedi.  

Bu yılı prova olarak değerlendiren Ağaoğlu, “Burada kulüp adına çıkaracağımız dersler var. Ama buradan ders çıkarması gerekenler de var. 90+’da topu ayağıyla oyuna sokan neredeyse 12, 13. oyuncu gibi oynamaya çalışan aktörler de oldu. Bunlar futbolun içinde varmış biz de 60 yaşından sonra öğreniyoruz. Her şeyin ötesinde biz bu noksanlıkların gidermenin yollarını içimizde bulmalıyız. Bu sene bir provaydı. Seneye bu hataları yapmayacağız” diye konuştu.Ağaoğlu, ‘şampiyonluk’ lafını biz hiçbir zaman telaffuz etmeyeceklerinin de altını çizerken, “Şartlar ne olursa olsun zirve mücadelesi veren bu mücadeleden hiçbir zaman kopmayan Trabzonspor. Ama sürdürülebilir şampiyonluktan söz etmek istiyorsak eğer 3-4 seneye ihtiyacımız var” dedi. Ağaoğlu, son 6-7 haftadır artan bir performansları olduğunu, şu anda bulundukları konumun gerçeği yansıtan bir yer olmadığını da belirtti.

Kimsenin haddine değil!

Fenerbahçe derbisinin ardından yaşananlar için de konuşan Ağaoğlu, “Geldiğimizden beri tansiyonu düşürmeye çalışıyoruz. Aramızda birtakım sorunlar olabilir, hukuki ise o sorunların çözüleceği yerler belli. Bunu futbol sahasına taşımak kabul edilebilir değil. Maça gidiyoruz, yöneticiler tarafından karşılanıyoruz. Maçtan sonra ise tebrik edenler geçmiş olsun diyenler... Ondan sonra kalkıyor birisi bu şekilde beyanat veriyor. Hoş değil. Olayları tekrar o noktaya getirmenin hiç kimseye yararı yok. Camiaların bunların büyüklüğünü birtakım insanlardan öğrenecek değiliz. Bunların büyüklüğünü bizlere öğretmek kimsenin haddine olmaması lazım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.