4 ASKER ŞEHİT...

İstanbul'da askeri helikopter düştü. Olay yerine gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Helikopterde bulunan 4 askerimiz şehit oldu" dedi. Helikopterin düştüğü bölgede herhangi bir sivil kayıp yaşanmadı. Düşen helikopterin ABD yapımı UH tipi olduğu bildirildi.

Vali Ali Yerlikaya şu açıklamayı yaptı: "Saat 18.51 itibariyle 4. Havacılık Alayı'na ait bir helikopter, Kirazlıdere Mahallesi site içerisine düşmüştür. Olay yerine 2 dakika içerisinde itfaiye, 112 ve AFAD gelmişktir. 4 asker yaralı olarak Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine  kaldırılmıştır. İl Sağlık Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre 4 askerimiz şehit olmuştur. Milletimizin, ordumuzun başı sağ olsun. Soruşturma başlatılmıştır. Helikopterin düştüğü yerde herhangi bir sivil yaralı ve ölü yok."      

Anahtar Kelimeler:
IstanbulşehitABDVali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.