5 YILDIZLI VETO

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve gelini Mine Alşan'ın düğününü yapacağı oteli veto etti. Baba Kılıçdaroğlu'nun müdahalesiyle 5 yıldızlı otelden vazgeçen çift, Çankaya Belediyesi'ne ait salonda kokteyl verecek

TRABZON'DAN GELİN ALIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile Mine Aşlan 1 Eylül’de evlenecek. Düğün için genç çiftin Ankara’daki 5 yıldızlı bazı otellerle görüştüğü ancak baba Kılıçdaroğlu’nun müdahalesiyle konseptin değiştiği öğrenildi. Düğün, Çankaya Belediyesi’ne ait Ahlatlıbel Atatürk Parkı’ndaki bir salonda sade bir kokteyl ile gerçekleşecek.

DÜĞÜNE BİN KİŞİ KATILACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun oğulları Kerem ile kimyager Mine Alşan, 1 Eylül Cumartesi günü yapılacak bir törenle hayatlarını birleştirecek. Düğün, Çankaya Belediyesi’ni ait Ahlatlıbel Atatürk Parkı’ndaki La Rossa Wedding’de verilecek bir kokteyl ile gerçekleşecek. Düğün için genç çiftin Ankara’da çok sayıda protokol düğünü düzenleyen bir organizasyon firması ile irtibata geçtiği öğrenildi. Çift, Başkent’te görkemli düğünlere ev sahipliği yapan JW Marriott Otel ve Bilkent Otel ile görüştü, yemekli bir davet için fiyat teklifleri alındı. Yaklaşık bin davetlinin katılacağı ortalama bir düğünün JW Marriott Otel’de 300 bin TL, Bilkent Otel’de ise 250 bin TL’ye mal olacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105