Alper Boğuşlu'nun görevine neden son verildi...

Fenerbahçe - Alper Boğuşlu ayrılığının arkasındaki Altay Bayındır gerçeği

Bir dönem Trabzonspor'un kalesini koruyan ve kaleci antrönürü olarak Şenol Güneş döneminde görev yapan Alper Boğuşlu  ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin bu kararı almasının altında yatan sebep belli oldu. 21 yaşındaki file bekçisinin inişli çıkışlı bir grafik göstermesi sebebiyle Boğuşlu ile yollarını ayıran sarı lacivertliler son olarak Borussia Dortmund'un genç takımında antrenörlük yapan Marco Knoop ile bu sorunu gidermeye çalışacak.

Fenerbahçe geçen sezon kaleci antrenörü olarak göreve getirdiği Alper Boğuşlu ile geçen gün yollarını ayırdı. Yerine de Borussia Dortmund'un genç takımında antrenörlük yapan Marco Knoop getirildi.Bu kararın arkasında kaleci Altay Bayındır'ın inişli çıkışlı bir grafik göstermesinin olduğu kaydedildi. İlk yarıda 17 maçın tamamına çıkan Altay, sadece 3 kez kalesini gole kapattı. Gol yememe ortalaması 17.6 olan 21 yaşındaki file bekçisi, 18 takımlı ligde 11. kaleci oldu. Ligde 21 gol yiyen Altay, maç başı ise 1.24 ortalaması ile mücadele etti. Genç kaleci, gol yememe istatistiği ile Avrupa'da 410 kaleci içinde 267. sırada yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAlper Boğuşlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.