BAK ŞU DOKTORA…

Trabzon'da özel bir hastanede görev yapan T.Y. adlı doktor, yaklaşık bir yıl önce ikinci evliliğini H.Y. adlı anestezi teknisyeniyle yaptı. Bir süre sonra ikili arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterince, çift boşanmaya karar verdi. Boşanmak üzere olduğu ve ayrı yaşadığı eşi H.Y.'yi kıskanan Doktor T.Y. eşini ve sevgilisi olduğu iddia edilen Ö.Y.'yi takip etmeye başladı.Doktor T.Y., eşi H.Y. ve Ö.Y.'nin yanı sıra İ.A ve R.E.D. adlı iki kızı, Trabzon'un Yomra İlçesinde sahil kesimde kayalıklarda birlikte otururken buldu. 
EŞİNİ KISKANAN DOKTOR YARDIM İSTEDİ 
Doktor T.Y. ile Ö.Y. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma üzerine Ö.Y. aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Aracıyla Ö.Y.'yi takip eden doktor, hastane çalışanlarının da aralarında bulunduğu arkadaşlarından yardım istedi. Takip edilen Ö.Y., Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne gelerek aracını park etti. Bu sırada aracın yanına yaklaşan iki araçtan 6 kişi indi. Araçtan inenlerin kendisine silah gösterdikleri ve tehdit ettikleri iddia edilen Ö.Y., 6 kişinin kendisini silah zoruyla kaçırmak istediğini ve telefonuna el koyarak fotoğraf ve videosunu çekip paylaştığını söyledi. Ö.Y.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan T.Y., A.Ç., H.Ç., Ö.A., S.S., ve U.K. iddiaları reddetti.
DOKTOR VE ÇETESİNE İKİ SUÇDAN DAVA
Haksiz tahrik altında suçu işlediği iddia edilen Doktor T.Y.'nin yanı sıra A.Ç. ve H.Ç. tutuklanırken, Ö.A., S.S. ve U.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İtiraz üzerine T.Y., A.Ç. ve H.Ç. 4 gün kaldığı cezaevinden tahliye edildi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Doktor T.Y., A.Ç., H.Ç. hakkında cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından her biri hakkında 4 yıldan 13.5 yıla kadar hapis talep etti. Savcı ayrıca Ö.A., S.S. ve U.K., hakkında ise cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 3 yıldan 10.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 6 şüpheli Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. 

Anahtar Kelimeler:
BAK ŞU DOKTORA…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.