'Bizim Çocuklar' 3 puan peşinde!

 İşte Vincenzo Montella'nın Gürcistan maçı muhtemel 11'i

EURO 2024'te F Grubu'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımımız, turnuvanın ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile aynı grupta yer alan A Milliler, ilk maçında Gürcistan'ı mağlup edip 3 puanı almak istiyor.

İşte Vincenzo Montella'nın Gürcistan maçı muhtmel 11'i...

Bizim Çocuklar, EURO 2024 macerasına bugün başlıyor. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada F Grubu'nda yer alan milli takımımız, ilk sınavını Gürcistan karşısında verecek. BVB Dortmund Stadı'ndaki maç, TSİ 19.00'da başlayacak. Taraftar desteğini de arkasına alacak olan ay-yıldızlılarımız, Gürcistan'ı yenerek dev turnuvaya galibiyetle başlamayı hedefliyor. Diğer maçta ise Portekiz ile Çekya Leipzig'de saat 22.00'de kozlarını paylaşacak.
 

MERT GÜNOK

KAAN AYHAN

MERİH DEMİRAL

ABDÜLKERİM BARDAKÇI

MERT MÜLDÜR

HAKAN ÇALHANOĞLU

SALİH ÖZCAN

ORKUN KÖKÇÜ

ARDA GÜLER

KENAN YILDIZ

BARIŞ ALPER YILMAZ

GÜRCİSTAN'IN MUHTEMEL 11'İ:

MAMARDASHVILI, KVERKVELIA, KASHIA, DVALI, KAKABADZE, KITEISHVILI, KOCHORASHVILI, SHENGELIA, CHAKVETADZE, KVARATSKHELIA, MİKAUTADZE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.