BÜYÜKŞEHİRE İKİ YENİ BAŞKAN

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu görev süresinin bitmesine 3 ay kala, iki dair başkanı ataması yaptı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkan adayı Murat Zorluoğlu’nu açıklarken kürsüden kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür etmesi sonrası işine bir o kadar daha fazla asılan Başkan Gümrükçüoğlu 222 memur alımını da torpilslz ve tartışmasız bir şekilde gerçekleştirerek herkesin taktirini kazandı. Gümrükçüoğlu son olarak Büyükşehir Belediyesi’nde yıllardır beklenen iki daire başkanlığına atama gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı'na Trabzon eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı atayan Gümrükçüoğlu, Mezarlık İşleri Daire Başkanlığı’na ise Köksal Saral'ı getirdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız Taraflı 5 yıl önce

OFG Ne kadar adaletli memur alımı yaptı.Ammmmaaa. Yomra nin 25 mahallesi varken Karısının ne kadar akrabası varsa trabzon belediyesine alacaktı da ondan