Cumhurbaşkanı Erdoğan el dezenfektanının reklamı için talimat verdi

Kabine üyeleriyle telekonferans yöntemiyle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bordan üretilen el dezenfektanının reklamının yapılması için Bakan Fatih Dönmez'e talimat verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle devlet işlerini bakanlarla internet üzerinden yaptığı görüşmelerle yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o anlara ait videosu paylaşıldı.

Bakan Fatih Dönmez'e talimat verdi

Erdoğan'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptığı görüşmede bor madeninden üretilen el dezenfektanı konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, el dezenfektanları için reklam kampanyası yapılması talimatını da verdi.

Kurallara uygun değil

Görüşmenin devamında Bakan Dönmez elini bor katkılı dezenfektan ile temizlerken Cumhurbaşkanı ise bu temizlemenin kurallara uygun olmadığı yönünde uyarıda bulundu ve doğru yöntemi gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
BAKANErdoğanEl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.