Duaları kabul oldu

 İkisi de ambulansa alınan çiftlerden önce Esma, ardından Selahattin Tüfekçi hayatını yitirdi. 6 çocuk sahibi çiftin sürekli birlikte ölüm için dua ettikleri öğrenildi. RİZE’DE, Esma Tüfekçi (75) ve eşi Selahattin Tüfekçi (85), yarım saat arayla geçirdikleri kalp krizi sonucu hayatlarını kaybetti. Reşadiye Mahallesi’nde eşi Selahattin Tüfekçi ile birlikte yaşayan Esma Tüfekçi, önceki akşam saatlerinde fenalaştı. Selahattin Tüfekçi, eşi için sağlık ekiplerine haber verdi. Evde yapılan müdahalenin ardından Esma Tüfekçi'nin alındığı ambulansta kalbi durdu. Sağlık ekibinin müdahalesiyle Esma Tüfekçi'nin kalbi yeniden çalıştı. Kalp masajı yapıldığı sırada dışarıda otomobili ile hastaneye gitmeyi bekleyen Selahattin Tüfekçi de yere yığıldı. Ambulansa alınan yaşlı çift, Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saat 18.30 sularında Esma Tüfekçi, yarım saat sonra saat 19.00 sularında da eşi Selahattin Tüfekçi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatlarını kaybetti. Çiftin geçirdikleri kalp krizi sonucu öldükleri belirlendi. Selahattin Tüfekçi’nin ölmeden önce “Eşime bir şey olursa ben ne yaparım? Ben onsuz yaşayamam. Ne olur onu kurtarın." dediği öğrenildi. Kalp rahatsızlığı bulunan Esma Tüfekçi, hastanede tedavi gördükten sonra önceki gün taburcu edilmişti. Selahattin ve Esma Tüfekçi'nin 6 çocukları olduğu öğrenildi.

YAŞLI ÇİFT SON YOLCULUĞA BİRLİKTE UĞURLANDI

Rize'de yarım saat arayla hayatlarını kaybeden yaşlı çift, dün Derepazarı ilçesinde son yolculuklarına birlikte uğurlandı. Yarım saat ara ile hayatlarını kaybeden Tüfekçi çifti için dün Derepazarı ilçesinde ikindi namazı sonrasında belediye binası önünde cenaze namazı kılındı. Anne Esma Tüfekçi'nin cenaze namazını oğlu Zekeriya Tüfekçi kıldırdı. Çift, kılınan cenaze namazının ardından Derepazarı ilçesi Merkez Mahallesi'nde toprağa verildi. Çiftin cenazesine siyasî parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Duaları Kabul Oldu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.