Ezeli küslük bitti

Demet Akalın ve uzun zamandır küs olduğu Hande Yener barıştı.Uzun zamandır küs olan Demet Akalın ve Hande Yener tarafından güzel haber geldi. Mahkemelik olan ikili yeni yıl öncesi barıştı.

Zeytin dalı Demet'ten geldi. Demet Akalın, Hande Yener ve Ece Erken'in yer aldığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından 'No negatif, Yes pozitif' notuyla paylaştı. Akalın'ın bu paylaşımı 'barıştılar' olarak yorumlandı.

DEMET AKALIN O FOTOĞRAFI NEDEN PAYLAŞTI? 

Çok konuşulan fotoğrafın arından Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Demet Akalın şu açıklamayı yaptı; Barışma falan değil, yüz yüze gelmedik de ben davalarımı geri çektim, uzlaştık. Ben de kabul ettim, o da kabul etti.

Onun son röportajını seyrettim çok değişmiş gördüm konuşmalarını. Bir yıldır yanında kim varsa ona çok iyi gelmişler, gerçek dostları onlar… Negatifliği de gitmiş çok hoşuma gitti söyledikleri.

O röportajda ‘aramızda hiç negatiflik yok’ dedi, çok hoşuma gitti. Ben aslında Altın Kelebek’te Hande ile beraber Aleyna’ya gidip ödül vermek istedim. Çok güzel olurdu. Polat Yağcı’ya da söyledim ‘çok güzel olur’ dedi. Öyle kaldı.Yeni yıl geliyor, çoluk çocuğumuz büyüdü artık küslük olmasın diyorum. İkimizi de seven fanlar var, boş boşa insanlar tartışıyor bizim yüzümüzden.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.