FETÖ'ye operasyon: 27 gözaltı...

FETÖ'ye yönelik "KISKAÇ-5" operasyonları eş zamanlı olarak gerçekleştirilirken, İl Emniyet Müdürlükleri, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda önemli bir operasyona imza attı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen operasyonlar kapsamında, İl Emniyet Müdürlükleri tarafından FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-5" operasyonları gerçekleştirildi.

Operasyonların detayları şu şekilde:

İzmir, Aydın ve Bursa'da gerçekleştirilen operasyonlarda, FETÖ üyesi ve yöneticisi olduğu ifadesi alınan, ByLock kullanıcısı ve aranma kararı bulunan 20 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara ve Denizli'de ise, haklarında arama kararı bulunan FETÖ mensuplarının saklandığı Gaybubet evlerine yönelik operasyonlarda 7 şüpheli yakalandı.

Toplamda 5 ilde gerçekleştirilen "Kıskaç-5" operasyonlarında 27 şüpheli güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Operasyonlarda yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü, bu operasyonlarla FETÖ'ye karşı mücadelesini sürdüreceğini ve ülkenin güvenliği için azimle çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
EmniyetFETÖBylock
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.