Hayallerimizi inşa etmek istiyoruz

AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım, halkla buluşmaya devam ediyor. Aday belirleme sürecinde sona yaklaşılırken, Volkan Yıldırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin güneydoğusundaki mahalleleri ziyaret eden Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.“Artık AK Parti Genel Merkezimizin ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızın kararını bekliyoruz.” diyen Yıldırım, “31 Mart 2019 tarihine kadar yorulmadan, durmadan çalışmaya ve koşmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Çamlıyurt, Maden, Kılıçlı ve Tandırlı mahallelerimize ön ziyaretlerimizi yaptık. Tanıştık, fikir alışverişinde bulunduk. Çok güzel deneyimler yaşadık. Buralarda insanlarımız açık ve hazır sözlüdür, dolayısıyla buralarda tüm fotoğraflar renkli çıkar. Bu vesile ile hepsine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım , “Kasım ayının ilk günlerinde sahaya indik. Yaklaşık 45 gün oldu. Yomra’mızda gezmedik köy, gezmedik esnaf bırakmadık. Bir taraftan alan çalışmaları yapıyoruz, bir taraftan da seçimlere ve seçim sonrası Yomra’nın geleceğine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu bir ekip işidir. Bize destek olan bütün arkadaşlarımıza ve bizi sabırla dinleyen bütün vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu kısacık süreçte çok önemli kazanımlar elde ettik, kabul gördük. Önemli bir kamuoyu oluşturduk. Ben bu sürecin en başında, gerek teşkilat içinde ve gerekse vatandaş nezdinde önemli oranda kabul göreceğimi hissetmiştim. Şimdi bunu görmek, başarıya ulaştığımı bilmek beni gelecek için çok daha fazla heyecanlandırıyor.” ifadelerini kullandı.

“Şunu tekrar söylemekte fayda görüyorum: Artık dünü ya da bugünü konuşma vakti değil, Yomra’mızın 2023 hedeflerini yakalayabilmesi için bundan sonraki süreçte yapılması gerekenleri konuşma vaktidir.” diyen Yıldırım, şöyle devam etti: “Bu bağlamda buluştuğumuz vatandaşlarımızın önce dertlerini dinliyoruz, fikir ve önerilerini alıyoruz. Akabinde biz de Yomra’mızın gelecek vizyonunu anlatıyoruz.

Biz yıllardır belediyecilik konularında çalışıyoruz. Sivil toplum örgütlerinde üst düzey görevler yaptık. Kamu kurumlarında yöneticilik tecrübelerimiz var. Birçok bakanlıkta doğrudan yerel yönetimlerle ilgili projeler yaptık. Karmaşık yöneticilik süreçleri içeren, farklı birçok meslek disiplininin birlikte çalıştığı büyük projeler yürüttük ve yönettik. Bu projelerin çoğu yerel yönetimler ve belediyelerle ilgiliydi. Çok şükür, hepsinin üstesinden geldik. Yurt dışında belediyecilik yönetim modellerini anlattık. Yurt içinde belediye teknik personellerine birçok seminerler verdik. Ulusal büyük projelerde doğrudan görevler aldık. Bütün bu tecrübelerimizle yönetime talip olduk. Görev sürecimizde Yomra Belediyemiz ile Büyükşehir Belediyemizi ve diğer kamu kurumlarının entegrasyonunu sağlayacağız. Proje üretim merkezimiz uluslararası kuruluşlara yazacakları projelerin yanı sıra merkezi bütçelerden yapılacak yatırımlar içinde sürekli proje üretimi yapacak. Böylece bütün kurumlarımızla belediyemizi de entegre etmiş olacağız. Başarı kendiliğinden gelecek. Türkiye’de yerel yönetimlerin ve belediyelerin asıl ihtiyacı olan akıllı ve inovatif yönetim modelleridir. Bu modellerin katılımcı, şeffaf ve projeci kent yönetim anlayışı ile entegre edilmesi durumunda, her yönüyle sosyal, yaşanabilir, sürdürülebilir ve yerel kalkınmayı başarabilen bir kent ortaya çıkar. Bunun farkındayız. Hayallerimizi inşa etmek istiyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYomra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.