Fatma Nur öğretmenin ölümünde çarpıcı gelişme: İki isim görevden uzaklaştırıldı!
İstanbul Çekmeköy’de öğrencisi tarafından katledilen Fatma Nur Çelik tüm ülkeyi yasa boğmuştu. Olayla ilgili katil zanlısı öğrenci tutuklanırken, kan donduran olaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan ile Taşdelen Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Polat görevden uzaklaştırıldı.
İstanbul Çekmeköy'de öldürülen öğretmen Fatma Nur Çelik'in cinayeti ile ilgili idari soruşturmada okul müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü görevden uzaklaştırıldı.
İstanbul Çekmeköy’de öğrencisi tarafından öldürülen Biyoloji öğretmeni Fatmanur Çelik’in cinayeti ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan idari soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
Soruşturma kapsamında, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akhan ve okul müdürü Fatih Polat görevden uzaklaştırıldı.
NE OLMUŞTU?
İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde bulunan Taşdelen Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 2 Mart tarihinde meydana gelen saldırıda, 11’inci sınıf öğrencisi F.S.B., öğretmeni Fatma Nur Çelik ile birlikte Z.A. ve öğrenci S.K.’yi bıçaklamıştı. Çelik hayatını kaybederken öğrenci F.S.B. ise tutuklanmıştı.





