İstifasını verdi şikayetçi oldu

TÜRKİYE 2. Lig Kırmızı Grup'taki Menemen Belediyespor- Afjet Afyonspor maçı öncesinde MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kendisini telefonla arayarak tehdit ettiğini iddia eden Trabzonlu hakem Abdullah Yılmaz, önce hakemlik görevinden istifa etti, ardından da suç duyurusunda bulundu.

NÖBETÇİ SAVCIYA BİR SAAT İFADE VERDİ

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na dün dilekçe ile başvuran Abdullah Yılmaz, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kendisini tehdit ettiğini bu nedenle görevinden istifa ettiğini söyledi. Trabzon Adliyesi'nde dün müracaat savcısına bir saat süreyle ifade veren Abdullah Yılmaz, "Yusuf Namoğlu beni arayıp baskıcı ve tehditkar sözlerinden ötürü müsabakayı objektif olarak yönetemeyeceğime inandığımdan dolayı istifama sebep olmuştur. Bu nedenle Yusuf Namoğlu hakkında soruşturma başlatılmış ceza davası açılmasını talep ediyorum" dedi.

İKİ KEZ ARAYAN NAMOĞLU'NU ARAMIŞ

İstifa dilekçesini savcıya veren Abdullah Yılmaz, "MHK Başkanı Yusuf Namoğlu tarafından 2 defa cep telefonumdan arandım. Cevapsız çağrıları gördüğümde kendisini aradım. Daha önce de Menenspor müsabakasını yönettiğimi Menemen cephesinden tepkiler olmuştu diyerek, hatırlatma yaptı. 'Doğru dürüst maç yönet. Maça MHK üyesi izlettireceğim. Bu maçtaki yönetimine göre bir daha maç alamazsın. Allemi cihan olsan alamazsın. Maçın yönetimine göre geleceğini şekillendireceğim' dedi. MHK Başkanı Numaoğlunun müsabaka 48 saatten az kaldığı sürede söylemesi sebebiyle 22 yıllık hakemlik kariyerime son verdim" dedi. Bu arada Yusuf Namoğlu'nun Menemensporlu yöneticilerle birlikte yemek yediği ileri sürülmüştü.

Enis YILDIRIM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.