MEGAFONLA İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Trabzon'da şaşkınlık yaratan intihar girişimi!

Trabzon’un Araklı İlçesi Merkez mahallesinde Ömer K, adlı kişi eline aldığı megafonla bir binanın çatısına çıkarak, intihar etmek istediğini söylediMEGAFONLA DUYURDU

Eşinin kendisinini aldattığını ve çocuklarının kendisine gösterilmediği ileri süren Ömer K. adlı kişi bir evin çatısına çıkarak bağırmaya başladı. Güvenlik güçleri çatıya çıkarak Ömer K.'yı ikna etmeye çalıştı. Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ömer K.'yı ikna etmek için çatıya çıktı. Kendini düşmemek için belinden iple bağladığı görülen Ömer K.'nın atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri branda açtı. Üç saat süreyle çatıdoa polisler pazarlık yapan Ömer K. kızını getirilmemesi hnalinde intihar edeceğini söyledi. 

KIZI GELDİ ÇATIDAN İNDİ

Uzun zamandır göremediği kızını çatıda gören Ömer K., bulunduğu yerden inmeye karar verdi. Çatıdan inen Ömer K.’nın sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere karakola getirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.