Tek tip askerlik ne zaman çıkacak?

Başkan Erdoğan’dan son dakika yeni askerlik sistemi açıklaması! Tek tip askerlik ne zaman çıkacak?

Başkan Erdoğan bu akşam katıldığı ATV-Ahaber ortak canlı yayınında yeni askerlik sistemi ile ilgili son dakika açıklamaları yaptı. Konuyla ilgili açıklamanın yapılmasının ardından tek tip askerlik sistemini bekleyen adaylar araştırmalarına başladılar. Tek Tip askerlik ne zaman çıkacak? Askerlik süresinin düşeceği ve bununla ilgili yapılan çalışmalar daha önce belirtilmişti. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını sizler için hazırladık…

Yeni askerlik sistemi ile ilgili geri sayım devam ediyor. Milyonlarca asker adayı konuyla ilgili araştırmalarını sürdürürken bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV A haber ortak yayınında son dakika açıklamasında bulundu. Yeni askerlik sistemi ile ilgili konuşan Erdoğan, tek tip askerlik bekleyen adaylara da müjdeyi verdi. Biz de Sabah.com.tr ekibi olarak sizler için Tek tip askerlik ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını hazırladık… Tek tip askerlik ne zaman çıkacak? Askerlik 9 aya mı düşecek? İşte yanıtı…

YENİ ASKERLİK NE ZAMAN ÇIKACAK? ASKERLİK 9 AYA MI DÜŞECEK?

Yeni askerlik sistemi, geçtiğimiz yılın sonlarından itibaren gündemdeki en önemli konu başlıklarından birisi olarak dikkat çekiyor. Yaşanılan son gelişmelerin akabinde halk arasında 'tek tip askerlik' olarak anılan sürecin detaylarının iyiden iyiye belli olması, konuya yönelik sorgulamaların artış göstermesine neden oldu. Bu doğrultuda, 'Yeni askerlik sistemi ne zaman yürürlüğe girecek?' ve 'Tek tip askerlik nasıl olacak?' soruları en çok yanıtı merak edilenler arasında öne çıkıyor.

Konuyla ilgili bugün canlı yayın Başkan Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın yeni askerlik sistemi ile ilgili yaptığı açıklama;

"Belli bir noktaya tabii gelindi, nihai noktayı henüz koymuş değiliz. Milli Savunma Bakanlığımız çalışmalarını yaptı. 6,9,12 şeklinde şu an belirlenmiş durumda. Yedek subaylığı ciddi manada önemsiyoruz. Dövizli ile bedelli askerliğin karşılığı aynı olacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.