TRABZON'DA NELER OLUYOR

ORTAHİSAR’DAKİ MUHTARLARDAN GENÇ’E BÜYÜK DESTEK

AK Parti Genel Merkezi’nde Ortahisar Belediye Başkan Adayını belirleme çalışmaları devam ederken Başkan Ahmet Metin Genç’e destek geldi.

Ortahisar ilçesine bağlı 85 mahallenin muhtarları bir araya gelerek bir deklarasyon hazırladı ve imzaya açtı. İmzaların büyük bölümü dün tamamlandı ve ardından hem faks yoluyla AK Parti Genel Merkezine ulaştırıldığı öğrenildi. Dün bu deklarasyona imza koyanlardan biri olan Ortahisar İlçesi Gözalan Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Velioğlu ile karşılaştık. Velioğlu, “Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten bütün mahalle muhtarları memnundur. Şahsen ben de memnunum. İstediğimiz bütün talepler yerine geldi. Bu nedenle de kendisinin yeniden aday gösterilmesi temennimizdir.” dedi.

Velioğlu TİSKİ’ye yönelik de bir sitemini dile getirdi. Velioğlu, “Mahallemizde 4 gündür sular akmıyor. Yetkilileri arıyoruz her gün başka bir mazeret üretiliyor. Su sorumuz çok büyük bir türlü çözüme kavuşturulmuyor. Lütfen bu sorunumuzu çözsünler.” diye konuştu.

****

MHP AKÇAABAT İÇİN MEHMET KAZANCI NABIZ YOKLUYOR

MHP Akçaabat’ta 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde bir isim daha konuşulmaya başlandı. Daha önce birçok ismin zikredildiği ilçede, son gündeme gelen isimse Eski MHP İl Başkan Yardımcısı ve Eski Akçaabat İlçe Başkanı Mehmet Kazancı… 2011’de milletvekili aday adaylığına da başvurmuş olan Kazancı, partinin duayen isimlerinden… Edindiğimiz bilgilere göre Kazancı bir süredir çevresinden gelen “aday ol” çağrılarının üzerine çalışmalara başladı. Henüz kararını vermediği öğrenilen Kazancı’nın önümüzdeki günlerde kararını kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.

****

BEŞİKDÜZÜ MHP'DE İKİNCİ ADAY ADAYI

MHP Beşikdüzü Belediye başkan aday adaylığına bugün ikinci olarak Çoşkun Durmuş müracaatta bulundu.

Daha önce Erkan Emiroğlu'nun müracaatı sonrası bugünde İstanbul ilinde ikamet eden iş adamı Aslen Beşikdüzü Akkese Mahallesi nüfusuna kayıtlı Çoşkun Durmuş ilçe başkanlığına gelerek başkan Erdal Acıl'a müracaat dilekçesini ve dosyasını sundu.

Başkan Erdal Acıl yapmış olduğu basın açıklamasında, “Daha önceki günlerde Beşikdüzü ilçemiz Türkelli Mahallesinden iş adamı Erkan Emiroğlu parti teşkilatımıza gelerek Beşikdüzü MHP Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaatta bulundu. Bugün ise yine ilçemiz Akkese Mahallesinden işadamı Çoşkun Durmuş gelerek dosyası ile Beşikdüzü Belediyesi başkan aday adaylığına müracaatta bulunuyor. Müracaat süresi 15 Aralık 2018 gününe katar devam edecek, başka aday adaylarımız da olabilir. Aday adayı olan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

****

SAĞLIĞA USTA ATANDI

Trabzon’un yeni Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Usta oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından Trabzon İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Hakan Usta, İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Kemal Süleyman'dan görevi devraldı. Usta, şimdiye kadar yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı Süleyman’a teşekkür etti. Geçtiğimiz yılın ekim ayında Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden Trabzon İl Sağlık Müdürü olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, 6 ayı dolmadan Mart 2018’de görevinden istifa etmişti. O günden bu yana Eski İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman tarafından vekâletle yürütülen Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne nihayet atama yapıldıSağlık Bakanlığı tarafından Trabzon İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Hakan Usta, İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Kemal Süleyman'dan görevi devraldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105