Trabzonsporluları kim kızdırdı?

AK Partili Milletvekil Ahmet hamdi Çamlı'nın Fenerbahçe paylaşımı Trabzonspor taraftarını kızdırdı.Trabzonsporlu olarak bilinen Ahmet Hamdi Çamlı, geçen günlerde, sosyal medya hesabından, Fenerbahçe'nin durumu ile ilgili olarak bir paylaşımda bulunmuştu. Fenerbahçe'nin Akhisarspor'a 3-0 yenilerek, düşme potasına girmesinden sonra Çamlı, "Fenerbahçe düşme hattında! Bu tabloya, Trabzonspor bile razı gelmez, benim rakibim güçlü olmalı der! Yazık, Türkiye’nin kadim asırlık markası bir takımın bu hallere düşmesi, düşürenlerin utancıdır, Koç'luk değil, Reis'lik ve ruh başarıyı getirir" diye yazmıştı. Çamlı, paylaşımında Fenerbahçe'yi de etiketlemişti. Bu twit kısa süre içerinde sosyal medyada yayıldı ve Trabzonspor taraftarı tarafından tepki ile karşılandı. Hem Milletvekili olarak hem de Trabzonspor taraftarı olarak konuyu bu şekilde yorumlaması sonrası Çamlı’ya tepkiler geldi.

Bir tepki de taraftarlar derneği’nden

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çamlı'nın mesjını üzülerek karşıladıklarını ifade etti. Dernek tarafından yapılan açıklamada, Çamlı için, "Fenerbahçe kulübünün şu anki durumu hakkında yorumlarda bulunması milletvekili ve Trabzon kimliğine yakışmadığını dile getiriyoruz" diye belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.