YENİ YILI İLK KUTLAYANLAR...

TRABZON VALİSİ USTAOĞLU YENİ YILI HANGİ SÖZLERLE KUTLADI

Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’nun “Yeni Yıl” kutlama mesajları aşağıda sunulmaktadır:  “Özlemle yâd edeceğimiz, acı ve tatlı eşsiz hatıralarla geride bıraktığımız bir yılı uğurlarken ümitvâr bir şekilde ve müspet beklentilerle yeni bir yıla kavuşuyoruz. 2018 yılında devletimizin müşfik elini, imkânlarını ilimizin tüm sathına ulaştırma yönünde yoğun mesai harcandı. Eğitim, kültür-sanat, sağlık, spor, tarım ve ulaşım gibi birçok alanda 2018 yılında önemli mesafeler kat edildi. Karşılamaya hazırlandığımız yeni yılda da Trabzon’umuzun her alanda gelişmesi için yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda devletimizin tüm olanaklarını şehrimize sunmaya, her geçen gün artan istek ve heyecanla devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının, barışın tüm dünyada hâkim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güç ve ivme kazandığı bir yıl olması dileğiyle, tüm Trabzonlu hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”

****

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN ÇEVİK’İN YENİ YIL MESAJI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü olarak çok kıymetli halkımızın yeni yıla güven dolu ve huzurlu bir ortamda girmelerini sağlamak için, sorumluluk bölgemiz dahilinde her türlü Emniyet tedbirleri alınmıştır.

Hizmet etmekten onur duyduğumuz değerli Trabzon halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için yeni yılda da fedakârca çalışmayı kendine şiar edinmiş teşkilat mensuplarımla 24 saat görev başında olacağız. Bu vesile ile Vatanımız, Bağımsızlığımız ve Milli Birlik ve Beraberliğimiz uğrunda gözlerini kırpmadan canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi Minnetle anarken;

Trabzon halkımızın yeni yıllarını en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde daha nice yıllara ulaşmalarını temenni ederim.

Anahtar Kelimeler:
Emniyet MüdürüVali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.