YERE GÖĞE SIĞDIRAMADIK...

 yerel basını galibiyeti coşkuyla karşıladı

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği 'yi 2-1 yenen bordo-mavili takıma, yerel gazeteler adeta övgü yağdırdı.

Trabzon'daki yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında dün ağırladığı 'yi 2-1 mağlup ederek rakibine karşı 8 yıllık galibiyet özlemine son veren 'a adeta övgüler yağdırdı.Karadeniz Gazetesi ilk sayfasında, 'un maç öncesinde çektirdiği takım fotoğrafında her oyuncunun başına krallık tacı yerleştirerek, "Baş tacısınız." başlığını kullandı.Gazete, son sayfasında da, "Tarih sizi kahramanlar olarak yazacak. Bu zaferin tarifi mümkün değil. Öyle mutluyuz ki!" şeklindeki ifadeleri okuyucularıyla paylaştı.

Karadeniz'den Günebakış gazetesi, "8 yıllık hasret bitti, Fener söndü. Büyüksün Trabzon." başlığına yer vererek, 'un derbiden başı dik çıktığını yazdı. Karadeniz'de Son Nokta gazetesi de ilk sayfasında, "Eze eze gelen zafer." başlığıyla çıkarken, "Önce Galatasaray, sonra Fener, aslında İstanbul'a mesaj çok net. Bundan sonra size uyku yok!" şeklindeki görüşler aktarıldı.Kuzey Ekspres Gazetesi ise ilk sayfasında, "Fener'i ezdik geçtik." başlığının ardından, "Akyazı'yı Fener'e dar ettik. Fenerbahçe'yi sahadan sildik. 8-1 bitecek maçı Novak ve Sosa'nın muhteşem golleriyle 2-1 kazandık." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.