26 YOLCU ŞİKAYETÇİ

Trabzon’da meydana gelen uçak kazasının ardından yeni bir kaza raporu için harekete geçildiği ortaya çıktı. Trabzon’da yeni bir kaza kırım ekibin gönderildiği öğrenildi.

26 YOLCU ŞİKAYETÇİ OLDU

Trabzon Havalimanı'na indikten sonra pistten çıkarak denize 25 metre kala toprağa saplanan Zeynep adlı 'PC8622' sefer sayılı 'TC-CPF' Boeing 737-800 tipi yolcu uçağında bulunan 162 yolcudan 26’sının şirketten şikayetçi olduğu öğrenildi. Uçağın kara kutusu incelenmek üzere Ankara’ya götürülürken, telsiz görüşmelerinin sivil havacılık kurumundan beklendiği belirtildi. Bu arada bugün Trabzon’a gelmesi beklenen kaza kırım ekibinin uçakta incelemelerde bulunacağı ileri sürüldü.

8 YOLCU AVUKATA BAŞVURDU

Kazanın ardından hava yolu şirketinin yetkileri uçağın yolcuları arayarak davacı olmamaları karşılığında 2 bin TL teklif ettiği ileri sürüldü. Kazanın ardından şikayetçi olan yolculardan 8’inin tazminat davası açması için avukatlara vekalet verdiği öğrenildi. Vekaleti alan avukatların müvekkilleri için 50 ile 100 bin TL arasında değişen miktarlarda maddi ve manevi tazminat talebinde bulunacağı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.