Engelli İstismarında Kahreden İlişkiler

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesinde işitme ve zihinsel engelli E.E. adlı kıza yönelik cinsel istismar suçunu işlediği iddia edilen işitme engelli  Ömer D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARNI AĞRINCA HASTANEYE GİTTİ

Trabzon’daki cinsel istismar olayın ardından iki özürlünün çıkması herkesi şaşırttı. Trabzon’da yaşayan E.E., facebook adlı sosyal medya hesabı üzerinden Ömer D. ile tanıştı. İkili arasında arkadaşlık başladı. Bir süre devam eden arkadaşlığın ardından karnı ağaran E.E., annesi tarafından hastaneye götürüldü. Yapılan muayene ve tahlillerin ardından çekilen ultrason sonucunda E.E.’nin 21 hafta 4 günlük gebe olduğu belirlendi.

YAŞADIKLARINI ANNESİNE ANLATTI

Başından geçenleri annesine anlatan E.E. polise suç duyurusunda bulundu. Ömer D.’nin kendisini evine götürdüğünü burada zorla cinsel ilişkiye girdiğini ileri süren E.E., Ömer D. ile çeşitli yerlerde beraber olduğunu belirterek, aracın plakasını polisi verdi. Bu arada Yunus Ö. adlı kişiyle de arkadaş olduğunu belirten E.E., cinsel ilişkiyle girmediklerini söyledi. Şehir dışında olduğu belirlenen Yunus Ö.’nün yakalanması için çalışma yapıldığı öğrenildi.

İLİŞKİMİZİ ÜÇ YIL ÖNCE BİTİRMİŞTİM

İşitme engelli Ömer D., yüzde 40 işitme engelli ve yüzde 50 zihinsel engelli olduğu ileri sürülen E.E. ile arasındaki arkadaşlığın üç yıl önce bittiğini söyledi. Ömer D., “Ailem bu durumu öğrenince, arkadaşlığıma son verdim. Bunca sıkıntı arasında yasak ilişkiyle uğrayacak durumda değilim. Eşimde ev hanımıdır. Annemde kanser hastası ve yatalaktır” dedi. Ömer D. sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklanırken, genç kızın zihinsel engel oranın belirlenmesi için hastaneye sevk edilmesine karar verildi. Bu arada Yunus Ö. adlı kişinin de E.E.’ye yönelik cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle arandığı ileri sürüldü. 

Anahtar Kelimeler:
Engelli Istismarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105