Gökçek gitti; Tuna geldi...

Melih Gökçek'in istifası ile boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna seçildi. tuna 104 oy aldı.
Ankara'da Melih Gökçek'in istifasını açıklamasının ardından yeni başkan bugün belli odu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya  düzenlediği basın toplantısında  Ak Parti'nin Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna olduğunu  açıkladı.

İLK TURDA SEÇİLDİ 
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi yeni başkanı seçmek için  toplandı.CHP ve MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde aday göstermedi. Toplantıda Mustafa Tuna, 104 oy alarak ilk turda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi. Belediye Meclisi'nde, AK Parti'nin 100, CHP'nin 21, MHP'nin 15, bağımsız 3 ve BBP'nin ise 1 sandalyesi bulunuyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.