HEMŞİREYE KÜFÜRE  15 AY HAPİS CEZASI

Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede tartıştığı hemşire Arzu Kıral'a (43) küfür ettiği için bir yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Muhammet Sağlam (47), kendisine iftira atıldığını ileri sürerek, verilen cezaya isyan etti. 
SERUMLA TAVULETA GİTMEK İSTEDİ 
Trabzon Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi olan Muhammet Sağlam, görevli doktor tarafından Üroloji servisine yatırıldı. Tuvalete gitmek için yataktan kalkan Sağlam, görevli hemşire Arzu Kıral'dan elindeki serumu takmak için askı istedi. Hemşirenin askılık bulunmadığını söylemesi üzerine serumu omzuna koyarak, tuvalete gitmek istedi. Bu sırada omzundaki serumun düşmesi üzerine geri dönen Muhammet Sağlam'ın damar yolundan kan akmaya başladı. 
GÖREVLİ HEMŞİREDEN YARDIM İSTEDİ
İğnenin damar yolundan çıkması üzerine hemşireden yardım isteyen Muhammet Sağlam, Arzu Kıral'a kendisine telefon açan ve durumunu soran yakınına bilgi vermesini istedi. Hemşire Kıral'ın bilge vermeye yanaşmaması üzerine sinirlenen Sağlam, hemşireyle tartıştı. Beyaz kod veren hemşire Arzu Kıral, Muhammet Sağlam'dan şikayetçi oldu. Arzu Kıral, hastanın camdan sarkarak, sigara içtiğini kendisini uyardığı için hakarete uğradığını söyledi. 
YALANLARLA BENİ MAHKUM ETTİLER
Odada sigara içmediğini belirten Muhammet Sağlam, polise verdiği ifadesinde hakaret ettiğini kabul etti. Hakkında dava açılan ve asliye ceza mahkemesinde yargılanan Sağlam, kamu görevlisine hakarette bulunduğu gerekçesiyle bir yıl 2 ay hapse mahkum oldu. Cezaya itiraz edeceğini belirten Muhammet Sağlam, "Yapmadığım bir eylemle suçlandım. Ben hakaret ettiğimi dobra dobra söyledim. Fakat beni bu hale getiren hemşirenin hiç mi günahı yok. Yardımcı olsaydı, bu duruma gelirmiydik? Yıllarca gurbette yaşamış biri olarak yalan ifadelerle beni mahkum etti" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.