İSTİFALAR VERİLECEK

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, partisinin Başkanlık Divanı'nın aldığı tavsiye kararı nedeniyle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeterli sayıya ulaştıkları an istifalarını genel merkeze sunacaklarını söyledi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, partisinin yerel seçimler öncesinde parti yöneticilerinin belediyelere aday olabileceğini ön görerek aldığı tavsiye niteliğindeki istifaları yeterli sayıya ulaşır ulaşmaz genel merkeze ileteceklerini kaydetti. Hâlihazırda 50 düzeyinde bir istifanın olduğunu açıklayan Azmi Kuvvetli, bu sayının 55’i bulması durumunda ise yeterli imza sayısına ulaşılacağını ve il yönetiminin istifa sürecinin tamamlanacağını duyurdu. Açıklamalarını sürdüren Kuvvetli şunları söyledi: “İl yönetiminde 80 civarı arkadaşımız var. 55-56’yı geçtiğimizde istifalar genel merkeze sunulacak. Yeterli sayıyı bulmamız gerekiyor. İki güne istifa sürecini tamamlarız. Bizde istifa etmeyen yok o anlamda bir problemimiz yok. Birçok arkadaşımız tatil ya da başka yerlerde olduğundan dolayı imza süreci biraz yavaş ilerliyor. Aradığımız arkadaşlar yok demiyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.