Kuvvetli İstanbul seçimini anlattı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi KuvvetliİBB seçimleri için gerçekleştirdiği 2 günlük İstanbul ziyareti izlenimlerini paylaştı.  AK Parti’nin seçimi alabilmesi için çalışmalarını oy kullanmayan 1 milyon 700 bin seçmen üzerine yoğunlaştırdığına dikkat çeken Kuvvetli “İstanbul’da yaşayan Karadenizli seçmen ama özellikle Trabzonluların tamamına yakını İmamoğlu’nda karar kıldı” dedi.

AK PARTİ’NİN HEDEFİ 1 MİLYON 700 BİN SEÇMEN

İstanbul ziyaretindeki izlenimlerini paylaşan Başkan Kuvvetli “23 Haziranda İstanbul’da yapılacak seçimlerde AKP'nin seçimi alabilmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdığı hedef kitle oy kullanmayan 1 milyon 700 bin seçmen ve çözüm süreci adı altında bebek katili ile başlatılan görüşmeler.  APO görüşmelerinden ise bir miktar HDP tabanından oy alacağı kesin. Ancak İstanbul’da yaşayan Karadenizli seçmen ama özellikle Trabzonluların tamamına yakını İmamoğluna karar kıldığını ifade etmek istiyorum” dedi.

İYİ PARTİ İSTANBUL’DA İYİ ORGANİZE OLMUŞ

İYİ Parti’nin İstanbul’da iyi organize olduğunu belirten Başkan Kuvvetli “İl başkanı Buğra Kavuncu, 39 ilçede çadır kurdu ve bu çadırlarda sahura kadar yoğun ziyaretler gerçekleştiriyor” dedi.  CHP’nin adayı İmamoğlu’nun 19 günlük belediye başkanlığı sürecinde İstanbul’da büyük karşılık bulduğunu belirten Kuvvetli “YSK kararı ile gasp edilen belediye başkanlığı, esasında AKP seçmeninin bir kısmı dahil toplumun birçok kesimde yarattığı infial 23 Haziran seçimlerine fazlası ile yansıyacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.