Muhbir polisler kom'da cirit atmıs

OPERASYONLAR SÜRECEK

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Orhan Çevik’in FETÖ/PDY üyelerine yönelik başlattığı temizlik operasyonu içerde devam ediyor. 17/25 Aralık sonrasında yapılan operasyonları sızdırdığı ve iş adamların kaçmasına neden olduğu belirlenen polislerden önce Ali Ü., ardından da Fuat B.,  cezaevine gönderildi.  Örgüte sızan kişileri rüşvet karşılığında dosyadan çıkarmak isteyen polislerin olduğu iddia edilen şubede, operasyonların süreceği ifade edildi.

SEVGİLİSİNİ ŞUBEYE ALMIŞTI

17/25 Aralık sonrasında sevgilisini şube aldıracak kadar güçlü olan Komiser Yardımcısı Ali Ü.’nün ardından Başkomiser Fuat B. hakkında geçen hafta başı gözaltı kararı verildi. Trabzon’dan Ağrı’ya tayin olan Başkomiser Fuat B.’nin Trabzon’da görev yaptığı 2014-2106 yılları arasında TEM ve KOM şubelerinin yaptığı operasyonları sızdırdığı belirlendi. Fuat B.’nin ByLock içeriklerinde iş adamlarının kaçması için attığı mesajlar olduğu ileri sürüldü. Etkin pişmanlıktan faydalanan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra yeniden gözaltına alınan ve tutuklana Fuat B.’nin ByLock içeriklerinin merak edildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.