Trabzon'da çekimleri süren Sen Anlat Karadeniz dizisinin 23. bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Geçen sezona oranla çok daha aksiyonlu geçeceğinin sinyallerini veren dizinin 23. bölüm fragmanı da yayınlandı. Tanıtımda bol aksiyon dikkat çekerken Yiğit için sünnet töreni düzenlendiği Vedat'ın da yine planlar içinde olduğu ortaya çıktı.
ŞÜKRÜ DAHİL OLDU
Ortahisar Belediyesi Basın Bürosu’nda görevli Şükrü Üçüncü Sen Anlat Karadeniz'e dahil oldu. Diziye Vedat'ın acımasız adamı olarak dahil olan Üçüncü yayınlanan fragmanda Kaleliler'in konağını basarak Nefes'in başına silah dayadığı görülürken, bundan sonraki bölümlerde de yaşanacak önemli aksiyon sahnelerinin içinde olacağı öğrenildi. Sen Anlat Karadeniz dizisine Erdal Cindoruk’da dahil oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.