Şehitlerin yakınları Külliye'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir resepsiyon verdi. Resepsiyona Trabzonlu şehitler Eren Bülbül'ün yakınları ve Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babası da katıldı.

Şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra siyaset, iş, sanat ve spor camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı resepsiyonda; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de hazır bulundu. Resepsiyona Trabzon’da hain terör örgütü  PKK tarafından şehit edilen 15 yaşında ki Eren Bülbül’ün ağabeyi ve ablası da katıldı. Konuşmalar sırasında duygusal anlar yaşandı...
Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eren’in ağabeyi ve ablası ile uzun süre sohbet etti. Her iki ismi de Cumhurbaşkanı Erdoğan protokol masasında ağırladığı görüldü.
Resepsiyona Mardin Derik’te şehit edilen Trabzonlu Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’te katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asım Safitürk ile de yakından ilgilendi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.