TARİHİN EN KÖTÜ SEZONU

YENİ sezonda zirve yarışının içinde olmayı hedefleyen bordo- mavililer, ilk 7 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Söz konusu karşılaşmalarda 16 gol atan Trabzonspor kalesinde ise 15 gol gördü. 1974-75 sezonundan beri Süper Lig'de mücadele eden Karadeniz ekibi, ilk 7 haftalar itibariyle tarihinin en fazla golünü bu sezon yemiş oldu.

KALESİNİ KAPATAMADI

BORDO-mavili takım bu sezon hem iç sahada hem dış sahada oynadığı 7 maçta kalesinde gol gördü. Bu sezon kalesini gole kapama başarası gösteremeyen bordo-mavililer, sahasında oynadığı maçlarda 6 gol deplasmanda ise 9 gol yedi. 5 maçta forma giyen kaleci Onur 9 gol yerken, Esteban ve Uğurcan Çakır da forma giydikleri maçlarda 3 gol gördü..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.