TRABZON RAHATLAYACAK

Trabzon'da bir süre önce asbest taşıyıp taşımadığı tartışmalarının gündemine oturan ancak daha sonra Karadeniz Teknik Üniversiteli profesörlerce asbestin olmadığı anlaşılan Trabzon Aşkale Çimento fabrikasının yıkımına başlandı. Trabzon’un Ortahisar ilçesi Değirmendere Mahallesi’nde bulunan çimento fabrikasının Akoluk Mahallesi’nde yapılan yeni yerine taşınması sonrasında eski fabrikada üretim tam olarak durdurulmuş ve yıkım işlemleri kısmi olarak başlamıştı. Uzun zamandır yıkılma çalışmalarının başlaması beklenen çimento fabrikasının yıkım işlemlerine başlanırken, fabrikadaki hâlihazırda çalışmaların yapılmadığı tesislerde ise çimento taşınma çalışmaları tırlarla devam ettiriliyor.

ÇEVREYE TOZ BULUTU YAYILIYOR

Çimento fabrikasında yapılan yıkım çalışmaları nedeniyle fabrika ve çevresinde toz bulutu oluşurken denizden esen rüzgârlar bu tozları şehrin içerisine taşıyor.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKtü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105