Trafik vatandaşı bezdirdi

Trabzonspor’un Galatasaray’ı 4-0’la geçtiği maç öncesinde Trabzon’da trafik çilesi yaşandı. 21.45’te başlayacak olan maç için erkenden yola koyulan vatandaşlar iş çıkış saatinin de olması nedeniyle trafiği felce uğrattı. Trabzon’un en işlek caddelerinden Tanjant olmak üzere trafik durma noktasında ilerlerken, kentin pek çok noktasında ise trafik çilesi vatandaşı canından bezdirdi.

Vatandaşlar Ortahisar-Akçaabat istikametinde de uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu ve trafik kilitlendi. Özellikle şehir merkezine şehir içi araçların da girmesi dolmuşların girmesiyle trafik kuyruğu kilometrelerce uzadı. Trabzon şehir merkezinde felç olan trafiğe karşı emniyet ekipleri ise yetersiz kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.