Üç terörist görüldü

Tokat’ın Refahiye İlçesi üzerinden sahte plakalı bir araçla Giresun ve Trabzon kırsalına sızmaya çalıştığı belirlenen üç terörist için alarma geçildi. Giresun Çamoluk ve Tokat Refahiye sınırında görülen teröristlerin Sivas Gölova istikametine gittiği belirlendi.

ARACA SAHTE PLAKA TAKMIŞLAR

Trabzon’un Maçka İlçesi’nde Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’i şehit eden teröristler dağ taş aranırken, bölgeye 34 DB 6230 plakalı araçla üç teröristin geleceği ihbarı jandarma birliklerini Giresun’un Çamoluk İlçesi ile Erzincan Refahiye İlçesi Üçören Köyü kırsalında alarma geçirdi. Sivas Gölova istikametine seyir halinde olduğu belirlenen araçta Agit-Van kod adını kullanan Hasan Demir olduğu belirlendi. Beyaz renkli kamyonet olan aracın trafikte kango tipi ve Y.K. adlı kişiye tescilli olduğu ileri sürüldü.  Bu arada aracın trafikten men kaydının bulunduğu ve plakanın çalıntı olduğu ortaya çıktı.  

BAYRAM DA OPERASYON SÜRECEK

Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı operasyon timlerinin yanı sıra Giresun Bölge Komutanlığına bağlı timler, Maçka kırsalında 4 kişi olduğu tespit edilen teröristlerin izini sürüyor. Zaman zaman iz takip köpeklerini zaman zaman da insansız hava araçlarını kullanan jandarma timleri, gelen ihbarlar üzerine bölgede sık sık avcılarla karşılaştığı öğrenildi. Bu arada jandarma timlerinin bayramı da bölgede operasyon yaparak geçireceği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.