AKLININ ORADA OLMASINA ŞAŞIRMADIK

Vedat Muriqi transfer için kararını verdi

Transferin gözde ismi Çaykur Rizespor'un golcü ismi Vedat Muriqi, gönlündeki takımı açıkladı.Rizespor'da başarılı bir performans sergileyen Kosovalı golcü, menajeriyle transfer görüşmesi yaparak düşüncelerini iletti.

Muriqi, Türkiye'de Fenerbahçe dışında başka bir takımda oynamak istemediğini, sarı-lacivertli takımla anlaşmada son dakika sürprizi olması halinde ise kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planladığını belirtti. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal da, yaptığı açıklamada Vedat Muriqi'nin transferine yeşil ışık yaktı ve şunları söyledi "Vedat Muriqi bizim sporcumuz, çok sevdiğimiz de bir çocuk. Ahlaklı, dürüst, akıllı, zeki, iyi bir çocuk.Gitmek istiyorsa biz Vedat'la konuşacağız. Kendisi gitmek istiyorsa onun önünü kesecek bir halimiz yok.Ama Vedat bizi tercih ederse bizle devam eder, herhangi bir kulübe gitmek istiyorsa da Vedat'ın önünü kesmeyiz.Bizim çocuğumuz gibidir Vedat. Vedat'ı ben o kadar çok seviyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.