Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte sel ve heyelanın etkili olduğu Rize’de incelemelerde bulundu.
“Yaraları sarmak için çalışıyoruz”
Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, afetin ardından devletin tüm imkânlarıyla sahada olduklarını vurguladı. Yaraların sarılması, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatın en kısa sürede normale dönmesi için ekiplerin gece gündüz çalışacağını ifade etti.
Ardeşen–Çamlıhemşin yolunda inceleme
Selin yol açtığı hasarları yerinde inceleyen Bakan Uraloğlu, özellikle Ardeşen–Çamlıhemşin yolundaki çalışmalara dikkat çekti. Ekiplerin yolları en kısa sürede güvenli hale getirmek için aralıksız çalıştığını kaydeden Uraloğlu, “Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın. Rizeli kardeşlerimize geçmiş olsun” mesajını paylaştı.