Yomra’da yeni Anadolu Lisesi yükseliyor

Trabzon'da inşa edilen Yomra Vakfı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunuldu. Çalışmaların hızla ilerlediği ve titizlikle sürdürüldüğü açıklandı.

Trabzon Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra Vakfı Anadolu Lisesi Yaptırma Komisyon Başkanı Selçuk İskender ve Komisyon Üyeleri; Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyüp Ergan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Beder, Murat Seymen ile Abdulkadir Bektaş, yapımı devam eden Yomra Vakfı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

29 Temmuz 2025’te gerçekleştirilen temel atma töreninde, okulun bir sonraki eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi yönünde verilen sözün ardından, çalışmaların hızlı ve planlı bir şekilde sürdüğü ifade edildi. İnşaatın kısa sürede gözle görülür biçimde ilerlediği, binanın katlarının hızla yükseldiği ve sürecin titizlikle takip edildiği belirtildi.
Yomra Vakfı Anadolu Lisesi Yaptırma Komisyonu Başkanı Selçuk İskender, okulun kısa sürede yükselmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bizler elimizden gelen gayreti tüm kurumlarımızla beraber gösteriyoruz.Ancak bu büyük ve anlamlı yapı için, tüm vatandaşlarımızın az çok demeden desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte el ele verirsek, Yomra’ya modern, donanımlı ve kaliteli bir eğitim yuvası kazandıracağız.” dedi.
Yomra Vakfı, Anadolu Lisesi’ni 2026-2027 eğitim öğretim yılının başına yetiştirerek Yomra’ya modern bir okul kazandırmayı hedefliyor.

Ekran Resmi 2025 11 04 16.49.11Ekran Resmi 2025 11 04 16.48.59Ekran Resmi 2025 11 04 16.48.53Ekran Resmi 2025 11 04 16.48.48Ekran Resmi 2025 11 04 16.48.43Ekran Resmi 2025 11 04 16.48.37

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.