TERÖRİST GRUBA DESTEĞE GELDİLER

Can kaybının olmadığı el yapımı bombalı saldırının ardından bölgede geniş çaplı arama ve tarama faaliyetleri başlatıldı. İki kez patlamanın yaşandığı bölgede görevli tüm birimlere olası yeni bir saldırı için uyarı yapıldığı öğrenildi.

TERÖRİSTLER ŞAŞIRTMA MI YAPIYORLAR?

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Özkürtün beldesi Sis Çayırı kırsalında 5 Nisan 2018 tarihinde PKK terör örgütü üyeleri ile meydana gelen sıcak çatışmanın ardından kıstırılan 4 kişilik terörist grubun kaçması için bölgeye sızacak terör örgütü üyelerinin eylem yapacağı bilgisine ulaşılmıştı. Dün gece Çanakçı’da meydana gelen bombalı eylemin şaşırtma olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

GİRESUN’UN Çanakçı İlçesi Camiyanı Mahallesinde bulunan baz istasyonuna bir grup PKK'lı terörist tarafından dün sabaha karşı bombalı saldırı düzenlendi. Can kaybının olmadığı el yapımı bombalı saldırının ardından bölgede geniş çaplı arama ve tarama faaliyetleri başlatıldı. Bölgede görevli tüm birimler, olası yeni bir saldırı için uyarıldı.

TERÖRİSTLER ŞAŞIRTMA MI YAPIYORLAR?

Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi Özkürtün Beldesi Sis Çayırı kırsalında 5 Nisan 2018 tarihinde PKK terör örgütü üyeleri ile meydana gelen sıcak çatışmanın ardından kıstırılan 4 kişilik terörist grubun kaçması için bölgeye sızacak terör örgütü üyelerinin eylem yapacağı bilgisine ulaşılmıştı. İstihbarattan gelen bilginin ardından, tüm birimler terör örgütünün yapmayı planladığı yeni eylemler üzerine alarma geçirilmişti. 

BAZ İSTASYONUNDA İKİ KEZ PATLAMA OLDU

Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’in katili olduğu belirlenen gurubun içerisinde yaralı bir terörist olduğunu tespit eden güvenlik güçleri, Kürtün kırsalında operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Operasyonların sürdüğü sırada, dün sabaha karşı Çanakçı'da iki kez patlama oldu. Çanakçı'nın camiyanı mahallesinde bulunan baz istasyonunu havaya uçuran teröristler, kayıplara karıştı. Patlamanın olduğu noktada kablo bulan güvenlik güçleri, bölgeyi didik didik arıyor. Bu arada Kürtün kırsalında terörist gruba yönelik operasyonlara aralıksız olarak devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.