Valilik yaylacıları uyardı

Gümüşhane Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada yaylalarda yaşam malzemeleri bırakılmaması yönünde vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Güvenlik güçlerimizin, bölge halkımızın da desteği ile ilimiz genelinde huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla aralıksız devam ettirdiği yoğun operasyonel faaliyetler sonucunda zor durumda kalan teröristlerin, yayla ve meralardan gıda başta olmak üzere her türden yaşam malzemesini çalabilecekleri değerlendirilmektedir. Bu nedenle, vatandaşlarımızın boş yayla evlerinde ve yerleşim yerlerinden uzakta yazlık olarak kullandıkları evlerinde gıda ve yaşam malzemesi bırakmamaları teröristlerin bölgemizde barınamaması ve terörle mücadelenin başarıya ulaşması açısından önem arz etmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.