211’İ HASTANEDE 508’İ EVDE YATIYOR

Yasakları ihlal etmeni bilançosu ortaya çıkıyor, ölüm vakaları artıyor

Trabzon’da yasakları ihlal etmeni bilançosu ortaya çıkıyor, ölüm vakaları artıyor.

HASTANELER DOLDU, EVLERE TABURCU OLDULAR

Kurban Bayramı’nda yasakları ihlal etmenin sıkıntısı bugünlerde ortaya çıkmaya başladı. Trabzon’da ikisi özel 5 hastanede 211 kişi tedavi altında tutulurken, 508 kişi ise evlerinde gözlem altında bulunuyor. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra evlerine gönderilen ve takip edilen hastaların sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi. Trabzon’da şimdiye kadar koranavirüsten dolayı 26 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

TEDAVİ GÖREN BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Trabzon’da şimdiye kadar bin 918 kişinin koronavirüs hastası olduğu ve çeşitli hastanelerde tedavi gördüğü öğrenildi. Hastanelerde tedavi gören bin 110 hastanın taburcu edildiği Trabzon’daki hastanelerde 1’i entübe 10 kişinin ise yoğun bakım ünitelerinde tedavi altında tutulduğu ileri sürüldü. Trabzon’da ayrıca şimdiye kadar 31 bin 37 kişiyi Kovid-19 testi yapıldığı belirtildi. . Trabzon’da da vaka sayıları yükselirken, hayatını kaybedenlerin sayısında da artış yaşandı. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi gören M.K. adlı kişi hayatını kaybetti. M.K.’nın Akçaabat nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
IhlalHastaneölüm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.