İstanbul’da babalık dava açtı, Trabzon’da hakim mezarı açtırdı. Adlı Tıp Kurumu uzmanları DNA için mezardan alınan kemik ve diş örnekleriyle genç kızdan alınacak kan örneğini karşılaştırarak karar vereceği öğrenildi.

İSTANBUL’DAN DAVA AÇTI

İstanbul’da babalık davası açan  Çiğdem Bebe., 30 yıl önce hayatını kaybeden ve babası olduğu ileri sürdüğü Ömer Feyyaz Yıldırım’ın mezarını açtırdı. 2016 yılında Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvuran Çiğdem Bebe, babasının Ömer Feyyaz Yıldırım olduğunu ileri sürerek, tespit talebinde bulundu.  Çiğdem Bebe, babasının Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilce Mahallesinde yaşayan Ömer Feyyaz Yıldırım olduğunu ileri sürdü. 1988 yılında hayatını kaybeden Ömer Feyyaz Yıldırım için fethi kabir kararı veren mahkeme, Trabzon’a bir yazı göndererek mezarın açılmasını istedi.

MEZAR AÇILDI, ÖRNEK ALINDI

Trabzon Aile Mahkemesi, Bakırköy 11. Aile Mahkemesi’nin kararı doğrultusunda Arsin’in Yeşilce Mahallesi’nde bulunan Osman Feyyaz Yıldırım’ın mezarının açtırdı. Adli Tıp Kurumu uzmanları DNA testi için mezardan kemik ve diş örnekleri aldı. Mezardan alınan örnekler ile Çiğdem Bebe’den alınacak kan örneğinin adli tıp kurumunda karşılaştırılacağı belirtildi. Adli Tıp Kurumu’ndan çıkacak olan karar merakla bekleniyor. Bu arada ölmeden önce iki eşi olduğu iddia edilen Osman Feyyaz Yıldırım’ın sirozdan öldüğü ileri sürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.