BAKAN ALBAYRAK’A VEKİL OPERASYONU

Şike suçundan siyasi operasyonla kurtuldukları unutarak, hayasızca suçlamalar yaptılar

Trabzonspor’un galibiyetiyle sonuçlanan 2-1’lik derbinin ardından Fenerbahçe camiası sosyal medyada yine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı hedef aldı. Hakemin Trabzonspor aleyhine verdiği birçok hatalı karara rağmen, Fenerbahçeli taraftar maçta yaşanılan hakem hatalarından Bakan Albayrak'ı sorumlu tuttu. Bakan Albayrak'ın Trabzonspor taraftarı olması yüzünden maçı kaybettiklerini savunan Fenerbahçeli taraftarlar, Albayrak'a sosyal medyada tepki gösterdi.

GİRESUNLU VEKİL PAYLAŞIMI BEĞENDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı hedef alanlar arasında Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara’da yer aldı. 12 Numara'nın Twitter’da paylaştığı “Türk futbolu Trabzon kökenli şımarık siyasetçilerin elinde oyuncak olamaz” mesajını beğenen isimler arasında AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ün yer alması da şaşkınlık yarattı. Milletvekili Öztürk, ayrıca “Devirler değişiyor bazı şeyler hiç değişmiyor. Yarınlarda sonuçlarının da değişmeyeceği gibi.” mesajına da beğeniyle destek verdi.

ODA TV HABER YAPINCA GERİ ADIM ATTI

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ün Trabzonlu siyasetçileri hedef alan bu paylaşımları beğenmesi Oda TV gibi birçok haber sitesinde “AKP milletvekili de Berat Albayrak'a yeter dedi” şeklinde haber oldu. Öztürk ise haberlere jet hızıyla yalanlama geçti. Öztürk, “Oda TV gibi bazı basın yayın organlarıyla sosyal medyada yer alan, Sn Bakanımız Berat Albayrak’a “yeter dedi” başlıklı haber tamamen gerçek dışıdır. Sayın Bakanımızla ilgili olumsuz bir açıklamam söz konusu değildir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.